keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Tästä se lähtee ... jälleen

Viimeisimmästä blogikirjoituksesta on aikaa. Aluksi väli venyi viikoksi, sitten kuukaudeksi ja nyt kolme vuotta myöhemmin huomaan kirjoittavani jälleen. Oho.

Olen aina ollut melko hidas lukemaan ja siten myös kirjoittaminen tuntuu pelkältä idealistiselta pohdinnalta, mutta pidän siitä. Tiedän kyllä jo nyt syyn, miksi kirjottaminen aikanaan jäi, mutta lisäksi kirjoitukset tuppasivat olemaan suon syövereitä, joista ei tullut loppua. En osannut siis kirjoittaa lyhyesti.

Kirjoittamisen aloitin sentään jo ala-asteella - tehtiin omia satuja, yritettiin pitää päiväkirjaa (koska "kaikki tytöthän pitää päiväkirjaa") ja harrastettiin kirjeenvaihtoa. Mutta ärsytti kun olin hitaampi kuin kaverit. Yläasteella ja lukiossa pidin kyllä äikän kursseista, kun ei tarvinnut itse keksiä, mistä kirjoittaa, sai vain kirjoittaa. Sitten tuli yliopisto ja hups heijakaa - lopulta yksi iso musta kirja sai lopettamaan pariksi vuodeksi sekä vapaa-ajan lukemisen että kirjoittamisen. Välissä tuli häitä suunniteltua ja niiden takia kirjoiteltua, mutta siihen se jäi.

Nyt lopulta on jälleen intoa, aikaa ja ennen kaikkea aiheita, mistä kirjoittaa.

Huomenna, huomenna alkaa taas kirjoittaminen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti