tiistai 4. elokuuta 2015

Ensimmäinen remonttipäivä

Ensimmäinen remppapäivä takana, toinen edessä. Sunnuntai-iltana näkymä oli tämmöinen

 Kuvassa siis ylhäällä olohuone, alhaalla ensin meidän huone ja toisena pojan huone

Olkkarissa tulee siis vaihtumaan katto ja seinäpinnat. Ja tuo kukkalauta ikkunan edestä tulee vaihtumaan myös, mutta "sitten joskus". Huomatkaa kuvassa myös myyjän meille jättämä kukkakimppu ♥

Meidän huoneessa maalataan katto ja vaihdetaan seinäpinnat. Pojan huoneessa sama virsi eli kattolle ja seinille uudet pinnat, tuo puolipaneeli kuitenkin jää, vaikka uutta väriä saakin niskaansa.

Ja tässä nyt ensimmäisen päivän jälkeen samat kuvakulmat (tosin huonommalla kameralla).


Työhuoneesta makkariin siirtyvä kaappi otettu pois edestä. Olohuoneesta revitty listat pois ja merkattu seinien tulevat pinnat. Makuhuoneessa listat otettu pois ja lattia suojattu maalausta varten. Pojan huoneessa kaappi nostettu keskemmälle, pois seinärempan tieltä.

Tähän mennessä yllätyksiä tullut vain kaksi - pojan huoneen kaappi on mallia seinään tuettava, eli se piti rimottaa takaa väliaikaisilla listoilla, ettei kaadu kasaan. Ja samaisessa huoneessa on kattolistat jätetty sinne myöhemmin rakennetun putkikoteloinnin alle, eli listat jatkuvat ns. seinän sisään. Ei auttanut kuin tilata remppa-avulta talttaa mukaan tälle päivälle, hah.

Tänään siellä on apumiehet saaneet irroitettua tapettia (joka kuulemma irtoaa onneksi helposti), joten huomenna saattaa ruveta tulemaan jo selvästi näkyviä muutoksia! Illalla nähdään taas mitä seuraavaksi tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti